Galéria

Gyere néz körül és szerezz ötletet az egyedi tortádhoz! 

Torta ízek:      / választható alkalmi, esküvői, forma, design, festett, gyerek   tortákhoz/

              • Dupla vaníliás eper vagy málna /vagy bármilyen más gyümölcs/
              • Túrókrém
              • Túrókrém+gyümölcs
              • Csokis túrókrém
              • Sós karamell
              • Sós karamell-vanília-csoki
              • Gesztenyetorta
              • Mandulatorta
              • Diótorta
              • Mogyoróstorta
              • Citromos mascarpone
              • Mákos citrom
              • Levendulás citrom
              • Limoncello
              • Tiramisu /gyümölccsel is kérhető/
              • Csokoládétorta
              • Csokis mascarpone
              • Csoki+gyümölcs /málna, eper, erdei gyümölcs, mangó/
              • Csoki-vanília-mogyorókrém
              • Csokis sóskaramell
              • Csoki  vanília
              • Fehér csokis mascarpone + gyümölcs
              • Triplacsoki
              • Fahéjas  tejcsokoládé
              • Narancsos  trüffel
              • Feketeerdő
              • Pisztácia  eper

Bármi legyen a választás természetes, minőségi alapanyagokkal készül, és nyitottak vagyunk egyedi íz elképzelésekre is.

Rendelhető szeletek:

              • 8, 12, 16, 18, 20, 22 , 24,

              • de nagyobb szeletszámú tortákat is vállalunk, azok emeletes tortaként készülnek.

Vállalunk hozzáadott cukor, glutén, és tejmentes tortakészítést, de műhelyünkben dolgozunk glutén és egyéb más allergén anyagokkal, így a keresztszennyeződés nem zárható ki, azért felelősséget nem tudunk vállalni.

Mentes tortáinkat sütishop- ban tudod megtekinteni.

Előfordulhatnak olyan allergének melyek egy alapanyag gyártása során szintén, mint keresztszennyeződés kerülhettek a termékbe mint pl. a  kakaópor, nyomokban tartalmazhat dióféléket, tejet stb.. Ezért extrém allergiások számára sajnos nem tudjuk biztosítani a teljes mentességet, így az esetleges allergiás reakcióért nem vállalunk felelősséget.

A torták a HACCP előírásoknak megfelelő műhelyben és eljárásokkal készülnek. A tortákat az átvétel után 0 °C és +5°C közötti hűtőben szükséges tárolni és a szavatossági ideig fogyasztható.